'De Archeoloog' strikes again

 

Café Good Fellows kan vanaf heden meepraten over de grote kracht van Ollie Brinkmann. De nacht van vrijdag op zaterdag leek een doodgewone vrijdagavond voor het Café, maar niks bleek minder waar. Toen de avond al vorderde sloeg Ollie wederom toe.

Het begin van de avond begon rustig met een paar kannetjes bier. Maar al gauw kwam daar een rondje jägermeister bij. Sander, Ollie en Svennos konden het niet laten om toch een adje mee te pakken.

Captain Ed had ATC-5 de opdracht meegegeven om het teammorraal nog meer te verhogen. Gezien het aantal spelers dat gehoor gaf aan de opdracht, kan er zeker worden geconcludeerd dat Captain Ed, met heel ATC-5 aan zijn zijde een hecht collectief vormen.

Waar alle andere cafébezoekers druk waren met van alles en nog wat, was hetBrinkmann die zijn ogen de kost gaf. Hij speurde er lustig op los, maar het leek een rustige avond te worden. Leek. Opeens zag Brinkmann daar een toch wel heel erg waardevolle schat en ging er meteen op af. Zulke buitenkansjes kun je wel aan'de archeoloog' overlaten.

Hevig dansend en sjansend probeerde hij haar voor hem te winnen. En met succes. Waar alle andere cafébezoekers het nalieten om deze kostbare vondst te regelen, was het wederom Ollie die toch weer bewijst overal kostbare pareltjes te kunnen ontdekken. Nadat hij twee weken geleden al een eeuwenoud fossiel had gevonden in café de prins, is dit nu al de tweede keer in drie weken dat Brinkmanneen schat van onschatbare waarde vind.


Het was een in formaat relatief kleine ontdekking, maar met een des de groter hart.